Intrebari frecvente

Ce înseamnă Grafemeride?

Atelier de creație a pieselor vestimentare și obiectelor decorative caligrafiate. Fiecare piesă a colecției Grafemeride este unicat, fiind inscripționată cu texte scrise de mână.

Ce se poate caligrafia?

Textul este selectat de designer și convenit împreună cu clientul, în scris, explicit.

Cum se poate alege materialul și modelul?

Din galeria de produse, se va discuta punctual fiecare element al piesei comandate.

Se poate caligrafia pe materialul/obiectul clientului?

Opțional, se poate caligrafia materialul sau piesa clientului, după ce se convine asupra textului și prețului.

Din ce materiale sunt executate piesele Grafemeride?

Compoziția materialului este indicată în descrierea produsului pe site si întotdeauna indicată pe eticheta atașată produsului. Deasemenea, în funcție de produs, se poate opta și pentru altă țesătură – bumbac, in, mătase etc.

Rezista la spalat?

Caligrafia este executată cu tuș special conceput pentru aplicarea pe materiale textile; tușul nu se dizolvă, nu se întinde și nu dispare la spălat, dacă sunt respectate întocmai indicațiile de întreținere.

Care sunt indicațiile de întreținere?

Se spală manual, la 30 C, cu detergent delicat pentru rufe fine, de preferință detergent lichid. Nu se folosește înălbitor! Se usucă la umbră, se calcă cu fierul reglat conform indicațiilor uzuale pentru fiecare fibră în parte – temperatură joasă pentru fibre sintetice și artificiale, temperatură medie pentru mătase, temperatură ridicată pentru bumbac și in.

Dimensiunile necesare pentru comanda unei piese Grafemeride

Pentru că tiparul și elementele de croitorie sunt diferite de la un obiect la altul, este necesar să ne trimiteți măsurile dumneavoastră cu exactitate. Dacă doriți să oferiți cadou, vă sugerăm să măsurați un obiect vestimentar al destinatarului.

Sunt necesare: circumferința bustului, a taliei, a șoldului, lungimea mânecii, a feței și a spatelui, precum este indicat în schemă (apasați aici). În plus, pentru anumite modele, se vor solicita dimensiuni suplimentare (lățime umeri, lărgime manșetă, lungimea dorită a iei, cămășii, fustei, kimonoului etc).

Cum se comandă?

Recomandăm să contactați atelierul nostru telefonic, ocazie cu care se stabilesc toate detaliile: model, material, mărime, text etc.

Pentru comenzile personalizate, se solicită un avans de 50% din prețul final. Comanda este considerată fermă și intră în producție în momentul primirii avansului.

Cum se plătește?

  • Numerar, la atelierul nostru din București (zona Dorobanți);
  • Plata ramburs, la primirea coletului, prin curier;
  • Prin transfer bancar;
  • PayPal

La prețul produselor se adaugă taxele de transport intern sau internațional, suportate de client.

Cât durează execuția?

Durata execuției este raportată la complexitatea lucrării. Pentru a fi realizate, anumite piese necesită un volum mare de muncă – nu doar execuția piesei și caligrafierea, ci și informarea prealabilă, documentarea, schițele preliminare. Apreciem o medie de 14 zile lucrătoare. Detalii suplimentare vor fi oferite direct la telefon sau pe e-mail.

Livrare și garanție

Produsele se vor livra clientului la adresa Atelierului din București sau prin curier rapid. Comenzile internaționale se livreaza prin poștă sau curier conform înțelegerii prealabile. Costurile legate de expediție sunt suportate de client.

Retur

Produsele sunt personalizate și nu sunt returnabile.

Proprietatea intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală rămân la autor

Notă

Acesta nu este un magazin virtual, ci o galerie de imagini gen catalog. Toate informatiile prezentate pe acest site sunt informative, nu constituie un contract sau angajament.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries